Identificare infractori

Ne-am saturat de infractorii de la digital si de peste tot si ne-am gandit sa-i prindem pe toti conform legii. Nu mai au unde sa fuga si cum sa se ascunda ca trebuie sa manance. Stim deja ca o sa poata sa-si cumpere de mancare doar cei care au venituri din salar sau pensie si cei din familiile lor. Nu avem rabdare pana cand e implementat proiectul cu agricultura, asadar ne-am gandit cum sa-i prindem mai repede.

Vom contacta firmele de antivirus sa ne faca un sistem de detectie faciala cu notificare catre agenti locali pentru infractorii cunoscuti pe care ii vom adauga in baza de date cu ajutorul bancilor care ne vor semnala suspiciunea de infractiune de la bancomate si din interior. Pentru detectia faciala tot firmele de antivirus vor face contracte cu persoane fizice si juridice pentru acces in timp real la camere astfel detectia si notificarea agentilor din privat si a autoritatilor este in timp real. Ii luam in custodie din privat cu agenti de paza si ii predam autoritatilor pentru arestare.

Vrem deasemenea accesul la email si telefon de la persoanele contactate de infractori astfel incat comunicarea sa fie continuata de agenti colaboratori care vor furniza in parteneriat cu bancile informatii bancare monitorizate astfel incat conturile bancare ale infractorilor unde intra banii sa se blocheze ca sa nu poata scoate bani de la bancomate, iar daca intra in banca is prinsi. Is prinsi si daca nu intra. Accesul la email si telefon sa fie filtrat doar de la adresele infractorilor.

Bitdefender o sa faca un buton de reportare inselaciune si astfel sunt semnalati agentii.

Cu acest proiect am rezolvat infractiunile de orice fel.

Nu cumva sa scape. Vrem si identificare casca.

Nume departament. Paza umana la digital.

Avem si o recomandare prietenoasa catre stat. Un politist in misiune daca comite ceva ilegal sa nu fie tras la raspundere daca victima este infractor. Va rog sa cresteti numarul de arestari cu 10% raportat la luna precedenta. Spor la lucru. Rezultat 0 infractori.